Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

J2US: «Τα πήρε» ο Σταμάτης Φασουλής με την Κατερίνα Λιόλιου – «Μην καρφώνουμε συναδέλφους»

Ενοχλημένος με την τραγουδίστρια ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US!

Μια ακόμη σέξι εμφάνιση παρουσίασαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Μια εμφάνιση, όμως, που δεν εντυπωσίασε τουλάχιστον ερμηνευτικά την κριτική επιτροπή του τραγουδιστικού σόου.

«»Είχαμε ένα χορευτικό, είχαμε τις αναπνοές, εντάξει… Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός του χορού με το να θυμάσαι τα λόγια για ένα κορίτσι που δεν είναι επαγγελματίας, όπως η Αλεξάνδρα, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος.

Αν σκεφτούμε ότι κάποιες ποπ τραγουδίστριες τραγουδάνε και λίγο playback» έσπευσε να δικαιολογηθεί, δίχως πάσα, η Κατερίνα Λιόλιου κατά τη διάρκεια της κριτικής. Κάτι που δεν άρεσε, ωστόσο, στον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος και το εξέφρασε.

«»Πολύ ωραία εμφάνιση, πολύ ωραίο το χορευτικό και όντως δεν είχε απαιτήσεις το τραγούδι κατά τη γνώμη μου. Το τραγούδι. Μην τα μπερδεύουμε με κάτι άλλο και μην καρφώνουμε και συναδέλφους σας. Δεν είναι ωραίο… Εσείς χαρήκατε αλλά δεν ήταν και ανάγκη να πείτε για τις συναδέλφους σας ότι το τραγουδάνε playback» αποκρίθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

Κ.Λ.: Έτσι είθισται… Και εμείς σε κάποια acts το κάνουμε το playback.

Σ.Φ.: Ωραία, ωραία, εντάξει. Δικαίωμα σας είναι αυτό να το κάνετε. Άμα ήταν έτσι γιατί δεν το κάνατε και εσείς αφού είθισται;

Κ.Λ.: Γιατί η Αλεξάνδρα εδω διαγωνίζεται για τη φωνάρα της, το κορίτσι μου!

Και οι σχέσεις στο J2US βαδίζουν σε… τεντωμένο σχοινί!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου