Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Κακοκαιρία Μπάλλος – Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και έπεσε μέσα το λεωφορείο – Δείτε τις εικόνες

Τρομακτικές στιγμές για επιβάτες

Προβλήματα υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία Μπάλλος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, υποχώρησε το οδόστρωμα στην Εθνικής Αντιστάσεως Βότση και άνοιξε ο δρόμος με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του λεωφορείου να πέσει μέσα.

Τρομακτικές ήταν οι στιγμές για 15 τουλάχιστον άτομα, καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν για να πάνε στη δουλειά τους έπεσε σε γούβα 5 μέτρων στον δρόμο, καθώς υποχώρησε το οδόστρωμα εξαιτίας του πολύ νερού που έπεσε από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι αξιοσημείωτο πως παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πέρσι, ακριβώς στο ίδιο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις εικόνες

Κλειστή η Εθνική Αντιστάσεως – Απομακρύνθηκε το όχημα

Η Τροχαία αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της Εθν. Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό έως τη συμβολή της με την οδό Αιγαίου, ενώ η κίνηση εκτρέπεται από το ύψος του Φοίνικα μέσω της Περιφερειακής Οδού και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε η καθίζηση βρέθηκε γερανοφόρο όχημα, που απομάκρυνε το λεωφορείο. Ευτυχώς, από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός και οι περίπου 15 εργαζόμενοι κατέβηκαν μόνοι τους από το όχημα.

Τροχαία ατυχήματα λόγω της βροχής

Στο μεταξύ, λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας των δρόμων καταγράφηκαν από νωρίς τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος. Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ι.Χ. αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του καθώς κινούταν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέφτοντας πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός του τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου