Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Απαρηγόρητος ο Παύλος Χρηστίδης

Με τα μάτια κόκκινα από το κλάμα ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος

Με τα μάτια κόκκινα από το κλάμα ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά.

Ο νεαρός πολιτικός ήταν εμφανώς συντετριμμένος και αφού προσκύνησε την σορό της Φώφης Γεννηματά χάθηκε στις αγκαλιές των συντρόφων του σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για όλους τους.

Νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά πως «είναι ο άνθρωπος, με τον οποίο έζησα τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου, και κάθε ημέρα είχαμε τουλάχιστον μια επαφή. Καταλαβαίνετε ότι για όλους, αυτή η αγάπη που εισπράττει η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εγώ θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τόση αξιοπρέπεια, τόση δύναμη, τόση γλυκύτητα και τόση αποφασιστικότητα και δεν είναι τυχαίο ότι θα μείνει στην ιστορία με το μικρό της όνομα, κάτι που ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να συμβεί».


Στην ερώτηση για το αν θεωρεί ότι της χρωστάει πολλά, ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε:

 «Κοιτάξτε, η Φώφη Γεννηματά με επέλεξε το 2015, έναν άνθρωπο που δεν έχει οικογενειακή πολιτική παράδοση, επειδή με είχε δει κάπου και από τότε μου είπε ότι με θέλει για εκπρόσωπο. Της χρωστάω τα πάντα, σε ό,τι αφορά την πολιτική ζωή και όσον αφορά την προσωπικότητα, την οποία έζησα, θέλω να σας πω ότι πήρα πάρα πολλά».

Πηγή: newsit.gr

Ρεπορτάζ: Άννα Τσούτσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου