Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κατακεραύνωσε η Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Πετράκο για την Φώφη Γεννηματά

"Τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο" τόνισε με σαφήνεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά επέλεξε ο Γρηγόρης Πετράκος να σχολιάσει μέσα από τα social media ορμώμενος από την απόφαση να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. 

Όσα έγραψε όμως εξόργισαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία και δεν το έκρυψε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως «πραγματικά τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο. Για να μας πει ποια είναι η λογική του; Ποια είναι η σκέψη του;».

«Θα ήθελα να κάτσει απέναντι μου, όχι για να τον αρχίσω να τον πυροβολάω και να κάνω την μια ερώτηση μετά από την άλλη. Να του πω όμως το εξής. Ρε συ Γρηγόρη μου, έχεις γυναίκα, έχεις μητέρα, έχεις κόρες… Δεν σε συγκινεί, δεν ανατριχιάζεις, δεν συγκλονίζεσαι που μια γυναίκα πολιτικός η οποία δίνει χρόνια αυτή την μάχη πεθαίνει από αυτή την παλιοαρρώστια;».

«Αυτή τη στιγμή είναι σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός της και πάνε γυναίκες που δεν την ήξεραν καν μόνο και μόνο επειδή παλεύουν με αυτό το τέρας που λέγεται καρκίνος επειδή έχουν ταυτιστεί μαζί της για αυτό» υπογράμμισε, σε έντονο ύφος, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου