Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν»

«Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω της, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε ότι «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ είπε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, λέγοντας ότι πηγαίνει να την δει στις παραστάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes».

Δειτε το βιντεο εδω

Επιπρόσθετα, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε ότι έχει «συνευρεθεί ερωτικά στην εφορία», ενώ αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη της είχε κάνει πρόταση φέτος, αλλά εκείνη είχε ήδη κλείσει κάποια πράγματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου