Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Κιάρα Μαρκέζη: «Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου μπήκε φυλακή»

«Η κηδεία του παππού μου με σόκαρε, ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου ανθρώπου που πήγα», λέει η Κιάρα Μαρκέζη.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Κιάρα Μαρκέζη. 

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

«Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τότε που γεννήθηκα. Το όνομά μου είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Όταν ήμουν μικρή, στο σχολείο, μου έλεγαν διάφορα για το όνομά μου, άκουγα κάθε τι που τελείωνε σε… άρα. Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου μπήκε φυλακή. Είχα πάει να τον δω στη φυλακή, αλλά δεν με άφηναν γιατί ήμουν ανήλικη. Θυμάμαι που πηγαίναμε με τη μαμά στα δικαστήρια, εκεί μπορούσα να τον βλέπω λίγο», είπε αρχικά η Κιάρα Μαρκέζη.

Η Κιάρα Μαρκέζη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχε χρόνο για μένα ο παππούς μου, ερχόταν σπίτι, παίζαμε. Μου έχει μείνει η αγάπη του, η προστασία του. Η κηδεία του παππού μου με σόκαρε, ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου ανθρώπου που πήγα. Είναι δική μου επιλογή να κρατάω το επίθετο της μαμάς μου και όχι το Τσοχατζοπούλου. Μου άρεσε το όνομα και γιατί θα ήθελα να κρατάω μια ασπίδα. Με σταμάτησαν και χθες στο δρόμο και με ρώτησαν “είσαι η εγγονή του Άκη;”».

Δειτε το βιντεο εδω

Για το My Style Rocks, η Κιάρα Μαρκέζη απάντησε: «Η εμπειρία στο My Style Rocks ήταν περίεργη. Ήταν πολύ άσχημο όλο αυτό. Μίλαγαν άσχημα και προσβλητικά, με είχε πληγώσει. Για να κάνουν τηλεθέαση, μου μίλαγαν πάρα πολύ άσχημα. Ήθελαν να πάρουν τηλεθέαση και γι’ αυτό ανέδειξαν το ότι είμαι η εγγονή του Τσοχατζόπουλου. Πήγα στο GNTM και μου είπαν πως δεν μπορώ να περάσω επειδή έχω τατουάζ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου