Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ξέσπασε για τη φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τι είπε στην κάμερα για τη μακάβρια φωτογραφία

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας (4/10), σοκ έχει προκαλέσει η φωτογραφία που στέλνεται στα social media και δείχνει το πτώμα του άτυχου Mad Clip στο νεκροτομείο.

Η οικογένεια και οι φίλοι του 34χρονου τράπερ προσπαθούν να μάθουν από ποιον ή ποια διέρρευσε αυτή η φωτογραφία και είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά.

Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει ακριβώς το πως νιώθει η οικογένεια του Mad Clip, είναι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο αδερφός του Παντελή, που πέθανε σε τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2016.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Σπύρο Ραφαήλ και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τροχαίο του Mad Clip αλλά και τη μακάβρια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Αίσχος, Ντροπή, έλεος, κακία. Αν υπήρχαν λιγότεροι τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας, θα ήταν καλύτερη», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τη φωτογραφία του νεκρού Mad Clip.

Όσον αφορά το ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά στη σκηνή του «J2US» ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ανέφερε: «Πολύ συγκινήθηκα και χάρηκα που τραγουδήσαμε μαζί. Η μαμά μου συγκινήθηκε πολύ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου