Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Κρατερός Κατσούλης: «Η σχέση μας με την Κατερίνα Καραβάτου είναι εξαιρετική»

Είναι κανονική, δύο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά

"Είναι κανονική, δύο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, που τα φροντίζουν καθημερινά, που συνεννοούνται καθημερινά, που είναι όλα καλά", εξομολογείται ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για όλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη.

Ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου;

«Στο πρωινό ήμουν συνολικά 7 χρόνια, είναι πολύς καιρός. Πρωινό δεν ξανακάνω καθόλου, γιατί δεν αντέχω το ξύπνημα, δεν αντέχω το να μην κοιμάμαι, δεν αντέχω να μην μπορώ να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου.

Ακόμα υπάρχει έντονη παραφιλολογία γιατί έφυγα νωρίτερα από τη Φωλιά των Κου Κου. Έλεγαν ότι έφυγα από το Star γιατί είχα πάει στο YFSF. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Οι σχέσεις μου με το Star ήταν πάντα εξαιρετικές και εξακολουθούσαν να είναι και όταν έφυγα», λέει ο Κρατερός Κατσούλης και συνεχίζει:

«Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε ότι αυτό που ήταν το πιο σημαντικό για μας, ανεξάρτητα από το τι αποφασίσαμε μεταξύ μας ως ενήλικες, ότι πάνω απ’ όλα πριν απ’ όλα, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι τα παιδιά μας. Οπότε δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν πρόκειται. Η σχέση μας με την Κατερίνα τώρα είναι εξαιρετική. Είναι κανονική, δύο ανθρώπων που έχουν πάρα πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, που τα φροντίζουν καθημερινά, που συνεννοούνται καθημερινά, που είναι όλα καλά».

Δειτε το βιντεο εδω

«Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή», τονίζει ο Κρατερός Κατσούλης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου