Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

«Λύγισε» η Ζέτα Δούκα – «Με συγκινήσατε»

"Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς προνομιούχους για κανένα λόγο, μόνο επειδή..." ανέφερε η Ζέτα Δούκα.

Την Ζέτα Δούκα φιλοξένησαν στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο, όπου την αρχή έκανε η ίδια και μίλησε για όσα υπέστη σε συνεργασία της.

Κατά την διάρκεια του αφιερωματικού βίντεο από την εκπομπή, η Ζέτα Δούκα συγκινήθηκε κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με συγκινήσατε.

Όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος προχωρά κι η κοινωνία αλλάζει. Ο καθένας από όπου είναι κι όσο μπορεί, να βοηθήσει σε αυτήν την αλλαγή, να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς προνομιούχους για κανένα λόγο, μόνο επειδή γεννήθηκαν σε μια χώρα, με συγκεκριμένο χώρα δέρματος και φύλο κι έχουν καταφέρει κάποια πράγματα και τους έχει δοθεί η όποια εξουσία, να μην θεωρούν ότι είναι κάτι περισσότερο από κάποιον άλλον και να κάνουν ότι θέλουν σε όσους δεν είναι σαν αυτούς. Στις γυναίκες, στα ζώα, στους αλλοεθνείς κ.ά. Είμαστε όλοι ίσοι, αυτήν την κοινωνία θέλουμε. Οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι ίσως τα παιδιά μας καταφέρουν να δούνε την αλλαγή.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου