Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Μάρα Δαρμουσλή: «Είμαι έγκυος 24 εβδομάδων, οπότε έξι μηνών»

"Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο! Θα μου το κάνουν έκπληξη!", λέει η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι είναι ξανά έγκυος και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. 

Η γνωστή ηθοποιός έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είμαι 24 εβδομάδων, κλεισμένα. Οπότε έξι μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο! Θα μου το κάνουν έκπληξη! Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα.

Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήταν σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι 16 τώρα. Είναι μία αμηχανία. Ξαφνικά του λέω θα σου κάνω αδερφάκι και μου απαντάει… δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα»;

Δειτε το βιντεο εδω

«Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έρωτας, η σχέση. Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ έλεγα αν προλάβω, μέχρι τα 40. Βέβαια έχεις και μια Τζενάρα που έκανε το παιδί στα 50. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα. Δικαίωμα στο σώμα της η κάθε γυναίκα, δεν το συζητάμε αυτό. Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω. Έχω γενικά μεγάλη αγωνία» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου