Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ναταλία Δραγούμη: Η σεξοuαλική παρενόχληση στα 12 από οικογενειακό φίλο και η ιστορία που θυμίζει τη Λίστα του Σίντλερ

«Χρησιμοποίησαν γυμνές σκηνές μου σε σελίδες πoρνό» 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ ήταν η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για όσα έγιναν με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου αλλά για τη δική της υπόθεση παρενόχλησης όταν ήταν 12 χρονών από οικογενειακό φίλο.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #MeToo σχολίασε πως κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.

Ναταλία Δραγούμη: «Έχει μεγάλη ομοιότητα η ιστορία με τη λίστα του Σίντλερ»

Η ηθοποιός μίλησε για μια οικογενειακή ιστορία που θυμίζει εκείνη του Όσκαρ Σίντλερ. Αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει μαζί με τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Bernard Dichek με θέμα την οικογένειά της.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε ένα ζευγάρι στον Β’ Παγκόσμιο, στον Ισπανό διπλωμάτη, Χούλιο Παλένθια, που έσωσε με τη γυναίκα του 28 οικογένειες Εβραίων, πριν οδηγηθούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η γυναίκα του Ισπανού διπλωμάτη είναι η Ζωή Δραγούμη, θεία της Ναταλίας.

«Είναι μία πολύ ωραία σύμπτωση που έγινε γιατί αυτό ήταν το όνειρο ενός Ισραηλινού σκηνοθέτη για μία ιστορία που έγινε στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο που έσωσε 28 εβραϊκές οικογένειες. Έχει μεγάλη ομοιότητα η ιστορία με τη λίστα του Σίντλερ. Και έπεσε πάνω μου ο σκηνοθέτης γιατί το ζευγάρι που έσωσε ρισκάροντας πολλά πράγματα, η γυναίκα είναι η θεία μου η αδερφή του παππού μου φίλιππου, που ήταν αδερφός του Ίωνα» είπε

«Χρησιμοποίησαν γυμνές σκηνές μου σε σελίδες πορνό»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν απομονωμένα γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα. Ο άνθρωπος που το έκανε έχει ήδη δικαστεί.

«Το ίντερνετ δεν το ήξερα. Μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ χωρίς να πας να δεις το σίριαλ. Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα, όπου ένας άνθρωπος πήρε σκηνές μας από σίριαλ, και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο διαδίκτυο. Έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό που δεν είχε σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε και ήταν Έλληνας” είπε η Ναταλία Δραγούμη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου