Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Νέο Ηράκλειο – Εκπρόσωπος ΚΕΕΡΦΑ: «Γνωστοί και οργανωμένοι οι φασίστες που μας επιτέθηκαν»

Τι κατήγγειλε

Ως «οργανωμένη φασιστική επίθεση» χαρακτήρισε την επίθεση σε μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) από ακροδεξιούς στο Νέο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Πέτρος Κωνσταντίνου.

«Οι φασίστες λειτουργούν εξοπλισμένοι και με σχέδιο. Είναι γνωστοί και οργανωμένοι οι φασίστες που επιτέθηκαν στην ΚΕΕΡΦΑ.

Ο επικεφαλής ήρθε με στρατιωτικό παράγγελμα. Η επίθεση ξεκίνησε λέγοντας πάμε, και ολοκληρώθηκε όταν ακούστηκε τέλος» καταγγέλλει ο κ. Κωνσταντίνου μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, οι ακροδεξιοί «πήραν το πράσινο φως από την ανοχή της αστυνομίας και από την ίδια κυβερνητική πολιτική που στοχοποιεί και επιτίθεται κατά εκπαιδευτικών και προσφύγων και ξαμολύθηκαν ξανά τα τάγματα εφόδου».

Ο εκπρόσωπος της ΚΕΕΡΦΑ κατήγγειλε ότι κατά την επίθεση των φασιστών σε κεντρική πλατεία στο Νέο Ηράκλειο, η αστυνομία άργησε 20 λεπτά να επέμβει και σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κωνσταντίνου επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. είπε ότι «είχαν εντολή για διακριτική παρουσία στην περιοχή».

«Είναι σαφές ότι οι φασίστες έχουν επιλέξει την επέτειο του ενός έτους από την καταδίκη τηςΧρυσής Αυγής για να κάνουν την εμφάνισή τους» κατέληξε ο Πέτρος Κωννσταντίνου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου