Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Τσουμάνης: Θλίψη και ερωτηματικά για το θάνατο του ποδοσφαιριστή

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνούν οι Αρχές

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο κόσμος του αθλητισμού αλλά και η τοπική κοινωνία στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης από το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του, δεμένος με tire up.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στη θέση του οδηγού και γύρω από το λαιμό του περασμένα τρία πλαστικά tire up.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού, προήλθε από ασφυξία ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες του θανάτου του θα ρίξει η διαδικασία της νεκροτομής.


Τα ίχνη του Νίκου Τσουμάνη χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Φίλοι και γνωστοί του ποδοσφαιριστή εμφανίζονται διχασμένοι για την ψυχολογική του κατάσταση και το κατά πόσο μπορεί να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε ο Νίκος Τσουμάνης λέγοντας ότι ίσως πιεζόταν από οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό»υποστήριξε φίλος του ποδοσφαιριστή λέγοντας ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι πρόκειται για έγκλημα αλλά βρίσκει πιθανότερο να έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Έμοιαζε να έχει βρει την ισορροπία του» λέει ο διευθυντής του «Μακεδονικού»

Για τον Νίκο Τσουμάνη μίλησε στο Newsbeast ο Γιώργος Παυλάκος, διευθυντής του «Μακεδονικού», της ομάδας στην οποία υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι.

«Τον Νίκο τον γνώρισα πριν από 12 χρόνια, όταν ήμασταν και οι δύο συμπαίκτες στον Μακεδονικό και τότε ήταν ένα παιδί πολύ χαρούμενο, πειραχτήρι» λέει ο Γιώργος Παυλάκος. «Έπειτα χαθήκαμε για κάποια χρόνια αλλά τον ξαναβρήκα το καλοκαίρι και τον ρώτησα αν ήθελε να έρθει στον Μακεδονικό και να κλείσει την καριέρα του εκεί από όπου ξεκίνησε» περιγράφει.

Όσον αφορά στα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε ο Νίκος Τσουμάνης, ο Γιώργος Παυλάκος αναφέρει ότι δεν γνώριζε κάτι τέτοιο. «Τον είδα την περασμένη Παρασκευή, δεν φαινόταν να είναι λυπημένος ή στεναχωρημένος. Ήταν βέβαια διαφορετικός, πιο μαζεμένος από την πρώτη γνωριμία μας πριν από 12 χρόνια αλλά είναι και λογικό» λέει.

«Έμοιαζε να έχει βρει τα πατήματά του και να έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο θα ήταν το χαρτζιλίκι του. Έμοιαζε να έχει βρει την ισορροπία του» καταλήγει ο κ. Παυλάκος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου