Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Υποφάντης για Φώφη Γεννηματά: «Αγκάλιασε εμένα και τη γυναίκα μου, μας είπε ότι όλα θα πάνε καλά»

«Η Φώφη Γεννηματά μάς έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη», λέει ο Νίκος Υποφάντης.

Ο Νίκος Υποφάντης έκανε χθες μια συγκλονιστική ανάρτηση στο twitter, μνημονεύοντας τη στήριξη που του παρείχε η Φώφη Γεννηματά πριν από 12 χρόνια, σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή του.

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό ‘παλιό’ νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε ο Νίκος Υποφάντης στο twitter.

Σήμερα, λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ο Νίκος Υποφάντης είπε: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Ερχόμενη με τον γιατρό επικεφαλής με είδε. Ζήτησε να φύγουν οι γιατροί και οι υπόλοιποι, φόρεσε τη μάσκα της, μπήκε στο δωμάτιο, έδωσε ένα δώρο στο παιδί, βγήκε και ήρθε και αγκάλιασε και εμένα και τη σύζυγό μου. Μας είπε ότι “όλα θα πάνε καλά, εγώ ξέρω, να με εμπιστεύεστε”. Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη».

Ο Νίκος Υποφάντης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, αγωνίστρια, δε ήθελε να το βάλει κάτω, αν και γνώριζε πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Είναι τεράστια η θλίψη για το χαμό της. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα λιγότερο για έναν άνθρωπο που το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε με αξιοπρέπεια, ήθος και έδινε κουράγιο για τους υπόλοιπους. Εγώ θέλω να της πω εκεί που είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ».

«Θέλω να πω στα παιδιά της, να είναι δυνατά, να έχουν κουράγιο, να τους συνοδεύει πάντα η μνήμη της μητέρας τους. Να τη σκέφτονται συνεχώς να την έχουν μαζί τους, να την έχουν δίπλα τους», είπε κλείνοντας ο Νίκος Υποφάντης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου