Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας η Νάταλι Κάκκαβα και ο άβολος διάλογος για τον Γιώργο Τσαλίκη

Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο

"Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω", είπε η Νάταλι Κάκκαβα.

Τι απάντησε η Φαίη Σκορδά;

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν στο Πρωινό την Τετάρτη και ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκαν είναι και για την κόντρα που υπάρχει με τον Γιώργο Τσαλίκη. Φάνηκε, όμως, πως το ζευγάρι δεν ήθελε να πει και πολλά για το συγκεκριμένο θέμα…

«Εγώ ονομαστικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν και δεν θα το κάνω και ποτέ. Είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι μόνο δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω έχω βοηθήσει με χαρά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που θέλω να πω», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε η Νάταλι Κάκκαβα πήρε τον λόγο και είπε: «Επίτρεψέ μας να μη δίνουμε χρόνο και χώρο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες».

Ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε στις ερωτήσεις και τότε η Νάταλι Κάκκαβα είπε εκ νέου: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Μετά από αυτό, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν είναι κατάλληλη η στιγμή να μιλήσουν για το Big Brother…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου