Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αποφασίσει να μας βγάλει από τη ζωή του, να μην μας ξαναμιλήσει»

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν απόλυτος, ή αγαπάω ή δεν αγαπάω, ή έχω φίλο ή δεν έχω φίλο».

Έχουν περάσει περίπου 2,5 μήνες από τη μέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο ανιψιός του αείμνηστου τραγουδιστή, Απόστολος Παστός, έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη διαμάχη τους.

«Κανείς δεν μπορούσε να κάνει τη ζωή του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος από μικρός είχε βάλει σκοπό να απαρνηθεί τα χρήματα. Στο παντελόνι του δεν είχε τσέπες. Είχε κάνει δώρο το rolex του με τα διαμάντια. Δεν ήξερε τι δώρο να κάνει σε έναν γάμο και έδωσε τη Τζάγκουάρ του», είπε αρχικά ο Απόστολος Παστός.

Ο Απόστολος Παστός πρόσθεσε επίσης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μονογαμικός, δεν ήταν γυναικάς. Σε σύντροφό του όταν του είπε ότι θα έρθει στο ραντεβού τους με το λεωφορείο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό της, την άλλη μέρα της αγόρασε καινούργιο».

«Όταν γράψαμε με τη μητέρα μου και αδελφή του το βιβλίο έγινε ο πόλεμος του Ελ Πάσο. Δεν ήθελε να βγει γιατί νόμιζε πως η μητέρα μου θα βγάλει κακίες. Η απόφασή του ήταν να μας βγάλει από τη ζωή του, να μην μας ξαναμιλήσει, γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν απόλυτος, ή αγαπάω ή δεν αγαπάω, ή έχω φίλο ή δεν έχω φίλο», είπε στη συνέχεια ο Απόστολος Παστός.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν πήγαμε δικαστικά γιατί το απέσυρα εγώ το βιβλίο. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν ήρθε στην κηδεία. Η μητέρα μου όταν έβλεπε τον Τόλη στην τηλεόραση άλλαζε κανάλι. Στα τελευταία της όμως τον συγχώρεσε», τόνισε κλείνοντας ο Απόστολος Παστός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου