Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Παγώνη: Έχουμε ένα πούλμαν θανάτων κάθε μέρα και ακόμη να πειστούν να εμβολιαστούν;

«Οι τυχόν συνέπειες από τις ελευθερίες στην εστίαση θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες»

Την ανησυχία της για την πορεία του κορονοϊού αλλά παράλληλα και την επιφυλακτικότητά της για τις ελευθερίες των εμβολιασμένων στη διασκέδαση εξέφρασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Ματίνα Παγώνη.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «τυχόν συνέπειες από τις ελευθερίες θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες».

«Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς», «μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Εστιάζοντας στις παρελάσεις η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές και όχι μαθητική και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

SOS για τη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έκρουσε καμπανάκι κινδύνου. «Η διαφορά των κρουσμάτων κορονοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας» δήλωσε και κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%.

«Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο;» διερωτήθηκε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε «κάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε, ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο».

«Δεν ασχολούμαστε με τους αρνητές»

Εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους λεγόμενους «αρνητές του κορονοϊού» με τους ορισμένους από τους οποίους έχει συνομιλήσει μέσω email, καθώς όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη «δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν με τίποτα».

«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται» δήλωσε και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.

Τέλος θύμισε πως οι εμβολιασμένοι ακόμη και εάν είναι συμπτωματικοί ή νοσήσουν, απλά θα εμφανίσουν ελαφρά συμπτώματα και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εισαχθεί σε μονάδα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου