Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις Ψωμιάδη για το metoo – «Να το πάρει πίσω, είναι πατέρας κοριτσιού»

«Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η άποψη που εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Πρωινό για το ελληνικό metoo άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν το άφησε να περάσει έτσι.

«Εγώ είμαι αντίθετος με το metoo. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν.

Όλη η Ελλάδα κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο, τι θα γίνει; Ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Κορίτσια, ψυχραιμία! Παναγιώτη, με αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων. Το να λες γιατί δεν βγήκαν τότε. Η έκπληξη για μένα θα ήταν να πει κάτι διαφορετικό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και να γίνονται για τηλεοπτικούς λόγους. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του σχετικά με το metoo», είπε επίσης η Φαίη Σκορδά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου