Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει συμμετοχή για την Eurovision 2022

Οι προετοιμασίες των καλλιτεχνών είναι πυρετώδεις, αφού η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ, λήγει στις 10 Οκτωβρίου.

Ξεκίνησαν να κατατίθενται οι προτάσεις από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022 κι η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ, εκπνέει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που έχουν ετοιμάσει τα τραγούδια τους και θα τα καταθέσουν στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είναι κι ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες.

Ο καλλιτέχνης έκανε γνωστή την πρόθεσή του μέσω ενός instastory, που ανέφερε τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!»

Ο Νίκος Γκάνος προστίθεται στην μακρά λίστα καλλιτεχνών, που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision. Ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, μετά τη νίκη των Maneskin, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η πόλη που θα τον φιλοξενήσει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου