Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Πέραμα: «Είμαστε μαζί σας» φώναζαν συγκεντρωμένοι στους 7 αστυνομικούς στα δικαστήρια Πειραιά

Δείτε βίντεο του Newsbeast από την άφιξή τους στο δικαστικό μέγαρο

Υπό επευφημίες και χειροκροτήματα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά για να περάσουν από ανακριτή οι 7 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που εμπλέκονται στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 18χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά και τον τραυματισμό ενός ακόμα.

Έξω από τα δικαστήρια έχει συγκεντρωθεί κόσμος, κάποιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνάδελφοί τους με πολιτικά, που υποστηρίζουν τους αστυνομικούς, ενώ κατά την είσοδό τους στο κτήριο χειροκρότησαν φωνάζοντας «είμαστε μαζί σας».

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας. 

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το κτήριο

Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπάρχει έξω από το κτήριο, καθώς εκτός από τους συγκεντρωμένους υπέρ των αστυνομικών, υπάρχει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με δικηγόρο και ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Δείτε το βίντεο του Newsbeast από την άφιξη των αστυνομικών στα δικαστήρια Πειραιά:

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου