Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Πέραμα: Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί ο 15χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο στην καταδίωξη

«Σαν να σκότωσαν μπεκάτσες» είπε για τον νεκρό ο γαμπρός του

Με τον δικηγόρο του αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στις Αρχές ο 15χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα, όπως είπε στο OPEN o γαμπρός του θύματος. «Θα φανερωθεί το παιδί σήμερα με τον δικηγόρο του» είπε ο κ. Παύλος.

 «Με τρία μωρά η γυναίκα του τι θα κάνει; Πώς θα τα κάνει πέρα. Δεν έκλεβε, κρίμα στο παληκάρι. Έβγαζε ένα μεροκαματάκι να φάνε τα παιδιά του» ανέφερο κ. Παύλος, για τον 20χρονο που δέχτηκε δεκάδες πυροβολισμούς.

Για τα επεισόδια που έγιναν χθες στον Ασπρόπυργο και το αν θα συνεχιστούν οι εντάσεις είπε: «Εξαρτάται από το νόμο γιατί μας βλέπουν όλοι για τον κλώτσο και τον μπάτσο. Δεν είμαστε άνθρωποι; Αναγκάζονται τα πιτσιρίκια να κλέψουν. Έπρεπε οι αστυνομικοί να σκα΄σουν τα λάστιχα. Σαν να σκότωσαν μπεκάτσες».

Για το ίδιο θέμα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας είπε στο Mega: «Εκείνα τα δευτερόλεπτα είναι πολύ σημαντικά γιατί λειτουργεί το ένστικτο και η εκπαίδευση για τους αστυνομικούς. Είχαν εμπλακεί δύο ομάδες αστυνομικών σε αυτή την καταδίωξη».

«Είναι κρατούμενοι οι αστυνομικοί και θα πάνε την Τετάρτη στον ανακριτή. Κάθε αστυνομικός είναι οικογενειάρχης, φεύγει από το σπίτι του. Δεν είναι ύποπτος φυγής. Κρατάνε τα παιδιά μέσα στη ΓΑΔΑ σα να είναι κακούργοι. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η κράτησή τους» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου