Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Στάθης Αγγελόπουλος: «Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο»

«Εκείνη την ώρα περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Αγγελόπουλος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

«Μετά από δυόμιση μήνες είμαι καλύτερα με την υγεία μου. Μετά τον κορονοϊό και 13 μέρες στη ΜΕΘ ο μυϊκός ιστός χάνεται. Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερο, βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Τις πρώτες 48 ώρες φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Τα κατάφερα, ήμουν τυχερός. Φοβήθηκα κι έκλαιγα τις πρώτες 48 ώρες», είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Εκείνη την ώρα περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου. Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου ανθρώπους να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο. Με τη μητέρα της κόρης μου είχαμε κόντρες και μου έστειλε μήνυμα πως ότι κι αν έχει γίνει, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ. Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω τον Στάθη και να είμαι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά μου».

«Ο χώρος της μουσικής είναι γεμάτος με περιπτώσεις όπως το metoo. Όταν ξεκινούσα, ένας δικηγόρος μου είχε πει ότι θα με βάλει σε ένα μεγάλο μαγαζί. Πήγα να τον πάρω με τον αυτοκίνητο και μου είπε να ανέβω σπίτι του. Έκανε μια κίνηση και ούτε στο αυτοκίνητο δεν τον έβαλα. Μου έχουν συμβεί πολλά στην πορεία μου και από παραγωγούς και από επιχειρηματίες, λεκτικά, απειλές, πολλά», πρόσθεσε επίσης ο Στάθης Αγγελόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου