Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Συγκινημένη η Αλεξάνδρα Ούστα δεν μπόρεσε να απαντήσει για τον Σάκη Μπουλά

«Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικό σου άνθρωπος, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ούστα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επιπλοκές στη γέννα της, αλλά και την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

«Τον πρώτο καιρό ήταν μια συνειδητή μου απόφαση να αφιερώνω όλο μου το χρόνο στο γιο μου. Δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του βέβαια ήρθε και η καραντίνα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς.

Μου έχει λείψει να δουλεύω. Σκέφτομαι εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου; Μετά νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό, τον οποίο δεν θα τον βρεις ποτέ όπως τον άφησες. Βλέπω όπως τα πράγματα με αισιοδοξία και αυτή με οδήγησε στο να κάνω το κανάλι μου στο youtube», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα συνέχισε: «Πήρα μια αντιβίωση προληπτικά για τον τοκετό κα έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε σε καισαρική. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου. Αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο το μωρό θα κινδύνευε περισσότερο».

«Δεν ήταν όλη η ζωή μου ρόδινη. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, όπου δεν πέρασα καλά. Όμως δεν ήθελα αυτό να με καταβάλει. Το δύσκολο κομμάτι που βίωσα έχει να κάνει με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και με άλλες προσωπικές μου απώλειες. Έχασα τους γονείς μου και τους παππούδες μου. Δεν ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς και τα αδέλφια μου, ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωράμε παρακάτω.  Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικό σου άνθρωπος, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος», πρόσθεσε επίσης η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Τι σου λείπει πιο πολύ από τον Σάκη;», ρώτησε στο φινάλε η Δέσποινα Καμπούρη, με την Αλεξάνδρα Ούστα να συγκινείται και να μην απαντάει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου