Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Θέμης Γεωργαντάς: «Γι’ αυτό αποχώρησα από τον ΣΚΑΪ»

"Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω" αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για όλα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day με αφορμή την τηλεοπτική του πρεμιέρα στο OPEN. 

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ καθώς και το νέο τηλεοπτικό του ξεκίνημα και τα νούμερα τηλεθέασης

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Θέμης Γεωργαντάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και γω ωραία».

«Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου