Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ιερέας αντιδρά με την έντονη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στον Άγιο Δημήτριο – «Σας αρέσει αυτή η εικόνα;»

Οι πιστοί συνεχίζουν να κατεβάζουν τις μάσκες για να φιλήσουν τις εικόνες

Παράπονα έκανε ιερέας για την έντονη παρουσία της Αστυνομίας στην παράπονά του για την έντονη αστυνομική παρουσία στην Θεσσαλονίκη, που σήμερα γιορτάζει.

Η ισχυρότατη αστυνομική παρουσία για την αποτροπή εικόνων συνωστισμού -με φόντο τον κορονοϊό- προκάλεσε την αντίδραση του ιερέα, ο οποίος, απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, τόνισε ότι «δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση Αστυνομία. Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;».

Κατεβάζουν τις μάσκες για να φιλήσουν τις εικόνες

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ απάντησε ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για την αποφυγή συνωστισμού και για τον λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί αστυνομικοί στην κεντρική είσοδο και στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, καθώς και στην παράπλευρη είσοδο της εκκλησίας αναφέρει το thesstoday.gr.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, ο εν λόγω ιερέας προέτρεψε πιστούς να εισέλθουν εντός του ναού χωρίς τη μάσκα, πάρα τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Για ακόμη μία ημέρα πιστοί παρά τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε ισχύ με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας φιλάνε τις εικόνες ακάλυπτοι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου