Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

TikToker καταγράφει το νέο τρομακτικό κόλπο ληστών σε δρόμους – «Μην βγαίνετε από το αμάξι»

Η κοπέλα πίστευε ότι επρόκειτο για πλάκα αλλά κινδύνεψε σοβαρά

Επίδοξοι ληστές και κακοποιοί χρησιμοποιούν συνεχώς νέα κόλπα για να καταφέρουν να ξεγελάσουν τα θύματά τους και να πραγματοποιήσουν την επίθεση που σχεδιάζουν. Από τα πουκάμισα στα παρμπρίζ μέχρι τα υποτιθέμενα ατυχήματα στην άκρη του δρόμου.

Όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Να βγει ο οδηγός και οι επιβάτες από το όχημα με την προσοχή τους να έχει αποσπαστεί.

Μια γυναίκα στο Λονδίνο παρακάλεσε άλλους οδηγούς να παραμείνουν ασφαλείς και μεταφέρει την δική της τρομακτική εμπειρία ότι παραλίγο να πέσει θύμα επίθεσης μέσω μιας ανησυχητικής νέας τακτικής η οποία θέλει τους οδηγούς εκτός οχήματος.

Σε ένα βίντεο TikTok, η Ίζι Μπόλι οδηγεί στο νότιο Λονδίνο μετά το σχόλασμα από την εργασία και λέει ότι κάτι που μπέρδεψε ως «φάρσα» κατέληξε να είναι πιο σοβαρό.

Πώς περιγράφει η ίδια την τρομακτική εμπειρία της

Μιλώντας στους θεατές μέσα από την τρομακτική δοκιμασία της, λέει: «Οδήγησα χθες το βράδυ στο Πέκαμ περίπου στις 2 το πρωί και νομίζω ότι όλοι πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, ειδικά οι γυναίκες. Συνάντησα ένα εμπόδιο στη μέση του δρόμου και δύο κάδους και στις δύο πλευρές του, τοποθετημένους έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει αυτοκίνητο.

Νόμιζα ότι αυτό ήταν απλώς μια φάρσα, οπότε βγήκα να μετακινήσω τον κάδο. Μόλις βγαίνω έξω, ακούω θρόισμα, κοιτάζω και βλέπω κόσμο να βγαίνει από ένα παράδρομο και να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος μου.

Πήδηξα πίσω στο αυτοκίνητό μου και σκέφτηκα “Ω Θεέ μου … αυτή είναι στην πραγματικότητα μια τακτική για να κάνει τους ανθρώπους να βγουν από το αυτοκίνητό τους”».

Από τότε που ανέβασε το κλιπ το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, το έχουν παρακολουθήσει περισσότερες από 450.000 φορές και πολλοί θεατές είπαν ότι έχουν παρατηρήσει και εκείνοι την επικίνδυνη νέα τακτική.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου