Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τρεις γυναίκες που έχουν βγάλει απίστευτα λεφτά από τη «ροζ» πλατφόρμα OnlyFans

Ένας ξέφρενος χορός εκατομμυρίων για μερικές προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο

To OnlyFans, αν χρειάζεται συστάσεις, είναι μια streaming πλατφόρμα όπου μοιράζονται οι διασημότητες αποκλειστικό και πικάντικο συνήθως περιεχόμενο για τα μάτια των συνδρομητών.

Με την απήχηση των κοινωνικών μέσων βέβαια, ο χάρτης της διασημότητας έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια.
Οι περισσότεροι ποντάρουν πια στο OnlyFans για να αυξήσουν τα κέρδη τους, καθώς έχουν εκατομμύρια followers στα παραδοσιακά κοινωνικά μέσα, ανθρώπους που λαχταρούν για κάτι περισσότερο.

Μόνο που τα νούμερα είναι εδώ σοκαριστικά…

OnlyFans: Τρεις γυναίκες που έχουν βγάλει τρελά λεφτά

Πρώτη και καλύτερη, η Blac Chyna, η οποία βγάζει πραγματικά καλά λεφτά με μερικές φωτογραφίες της στην πλατφόρμα. Ανεβάζει σταθερά περιεχόμενο και είναι ήδη το μεγάλο ορόσημο του OnlyFans, ο άνθρωπος που όλοι πρέπει να αναμετρηθούν μαζί της σε όρους κέρδους.
Σύμφωνα με το Maxim, «καθαρίζει» 20 εκατ. δολάρια κάθε μα κάθε μήνα!

Η Cardi B, από την άλλη, δεν μοιράζεται μόνο αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τους συνδρομητές της, αλλά διατηρεί και σταθερή επικοινωνία μαζί τους. Βγαίνει συχνά στο Twitter και το Instagram για να ενημερώσει το κοινό της πως έχει διάθεση για παρέα και κουβέντα, οι συζητήσεις γίνονται όμως στο OnlyFans.
Παρά το γεγονός ότι η συνδρομή στο κανάλι της είναι ιδιαιτέρως χαμηλή (4,99 δολάρια τον μήνα), η Cardi B βγάζει 11 εκατ. δολάρια μηνιαίως.

Όσο για την Bella Thorne, μια από τις πλέον καλοπληρωμένες σταρ του OnlyFans, ήταν η πρώτη που έθεσε ημερήσιο ρεκόρ αποδοχών στην πλατφόρμα, κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό του 1 εκατ. δολαρίων μέσα σε 24 ώρες.
Η Thorne δίνει στο κοινό της αυτό που ψάχνει, φλερτάροντας με σχεδόν γυμνές εικόνες. Όσο για τις μηνιαίες αποδοχές της, κυμαίνονται στα 10 εκατ. δολάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου