Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί και διέκοψα τη συνεργασία μας»

«Ο κόσμος σιχάθηκε το σκουπιδαριό των ριάλιτι», λέει η Βάσια Παναγοπούλου.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου. 

Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας μίλησε για τους ηθοποιούς δεν θέλουν να εμβολιαστούν, για τον Γιάννη Αϊβάζη που νοσεί, αλλά και για τα ριάλιτι που τα χαρακτήρισε σκουπιδαριό.

«Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Με ηθοποιό που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία. Νιώθω υπεύθυνη και για το κοινό, αλλά κυρίως πρέπει να διασφαλίσω την εργασία όλων των υπόλοιπων του θιάσου. Αν ένας αρρωστήσει, σημαίνει ότι τελειώσαμε, κλείσαμε», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Για τον Γιάννη Αϊβάζη που νοσεί από κορονοϊό, η Βάσια Παναγοπούλου είπε: «Στον Γιάννη έστειλα ένα μήνυμα, αλλά μίλησα με τη Μαρία. Φυσικά και είναι στεναχωρημένη η Μαρία και έχουν εκπλαγεί γιατί προφανώς δεν το περίμεναν».

Η Βάσια Παναγοπούλου απάντησε επίσης για τα ριάλιτι: «Ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαριόταν, για να μην πω θα σιχαινόταν, να βλέπει όλο αυτό το σκουπιδαριό που κατά την άποψή μου είναι τα ριάλιτι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου