Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Βίκυ Μπάρκουλη: «Η Μαίρη Μπάρκουλη νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε τη μέρα που την γνώρισε»

Πόλεμος ανάμεσα στην κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη και την χήρα του ηθοποιού.

Με αφορμή την κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με την Μαίρη Μπάρκουλη μετά από τις τελευταίες τους δημόσιες δηλώσεις, η Βίκυ Μπάρκουλη, η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού, ξεσπά με συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα»

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα», δηλώνει η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις της με την Μαίρη Μπάρκουλη είναι πλέον αδιάφορες.

Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Μπάρκουλη: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη»

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», λέει η Βίκυ Μπάρκουλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου