Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης μοιράζονται άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το Ταίρι Μου»


Δείτε όλα όσα είπαν Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης. 

Μια από τις πιο αγαπημένες και προβεβλημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι η σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου». Δύο πρωταγωνιστές, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης, μοιράστηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» άγνωστες πτυχές της σειράς.

«Στην πρώτη συνάντηση με τον Αλέξη Γεωργούλη, τρελάθηκα. Έπεσα στο πάτωμα μπροστά στον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο για να τον πάρουν. Μετά την πρώτη σκηνή μαζί του, κάναμε ότι ήμασταν αδιάθετοι και το σκάσαμε με μια μηχανή», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου για τον τότε συμπρωταγωνιστή της.

«Με τη Βίκυ Σταυροπούλου δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Της είπα για να πλαγιάζει η μηχανή, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο, απλά να με αγαπάς και εκείνη δεν ξεκόλλησε», λέει από τη μεριά του ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Οι θαυμάστριες του Αλέξη κρέμονταν από τα παράθυρα των αυτοκινήτων και φώναζαν ‘Αλέξη σε αγαπώ’. Μια φορά, πήγαμε στον Λυκαβηττό. Μας είδε ένας κύριος και έλεγε σε κάποιον άλλον ‘δεν στο έλεγα, τα έχουνε στα αλήθεια’», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου για τις στιγμές που έχουν περάσει οι δυο τους, ενώ αποκαλύπτει πτυχές του ρόλου της.

«Ο Λευτέρης Παπαπέτρου δεν ήθελε να χάσουμε κανένα κιλό ούτε εγώ, ούτε η Σοφία Βογιατζάκη. Αναγκάστηκα να τρώω. Η ατάκα που έχει επικρατήσει είναι το ‘Σωτήρη σε πειράξανε;’. Εγώ ξεχωρίζω μια άλλη ‘θα κατέβω τον Κηφισό’. Όταν χρειάστηκε να εμφανιστεί η Στέλλα Παπαλημναίου σε μικρή ηλικία, ήρθε η κόρη μου, η Δανάη, να κάνει την σκηνή», είπαν μεταξύ άλλων οι δυο τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου