Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Τελευταίο αντίο στον 41χρονο που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ

«Είμαστε συγκλονισμένοι» λένε συνάδελφοί του

Ηοικογένεια και οι φίλοι του 41χρονου Πέτρου Γιάμαλη, του ανθρώπου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα του ΗΣΑΠ, τον αποχαιρετούν στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνώ στη Νίκαια. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς έχουν μάλιστα κηρύξει στάση εργασίας ήδη από τις 11:00 έως τις 14:00 προκειμένου να παραβρεθούν στην κηδεία του άτυχου άνδρα.

Το κλίμα είναι βαρύ και οι συνάδελφοι του 41χρονου ζητούν να διευρευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

«Είναι μία ημέρα πολύ δύσκολη» λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο τραμ, Ηλίας Μανιατάκης. «Είμαστε συγκλονισμένοι με τον θάνατο του συναδέλφου μας. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό. Ευελπιστούμε να ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και προστασίας. Θέλουμε το μαχαίρι να πάει στο κόκκαλο. Πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για να ξέρουμε τι έχει γίνει. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε κάποια μικροατυχήματα. Θα πρέπει να μπει Ανεξάρτητη Αρχή στις Σταθερές Συγκοινωνίες» επισημαίνει.


«Η Δευτέρα θα είναι διαφορετική, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο Πέτρος ήταν και φίλος. Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ αγάπη για όλα. Ίσως δεν υπήρχε πιο ευσυνείδητος τεχνίτης στην εταιρεία από τον Πέτρο» ανέφερε ο συνάδελφος και φίλος του, Παναγιώτης Κοντόγιαννης.









Φωτογραφίες – βίντεο: Γιάννης Κέμμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου