Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

«Αν η Λίτσα Γιαγκούση δεν ανακαλέσει, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα κινηθεί νομικά»

"Τραγούδησε 40 λεπτά και το συνέχισε άλλα 15 με 20 λεπτά και ο μαέστρος της έκανε το φινάλε για να κατέβει".

Τη νομική οδό φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετά από όσα δήλωσε η Λίτσα Γιαγκούση για εκείνον, αν η τραγουδίστρια δεν ανακαλέσει.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν: «Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω.

Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο ανιψιός και μάνατζερ του Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Τραγούδησε 40 λεπτά και το συνέχισε άλλα 15 με 20 λεπτά και ο μαέστρος της έκανε το φινάλε για να κατέβει. Το μαγαζί έχει μείνει ένα μήνα κλειστό και έχει αλλαχτεί το πρόγραμμα. Ήταν τρεις εμφανίσεις περιορισμένες που κάναμε και μας έκλεισαν για ένα μήνα και μετά άλλαξε και το πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν είχε έξτρα η κ. Γιαγκούση και δεν ήρθε.

Αν το είχε κάνει αυτό ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και την είχε προσβάλει, γιατί συνεργάστηκε πάλι μαζί του στο παρελθόν αφού είχαν γίνει και το δέχτηκε; Αυτά η Λίτσα Γιαγκούση να τα πάρει πίσω γιατί διαφορετικά από αύριο ξεκινούν οι νομικές διαδικασίες. Να ζητήσει ένα συγγνώμη και να πει ότι έκανε ένα λάθος. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, τον αγαπάει ο κόσμος, έχει συνεργαστεί με τόσα ονόματα και κανένας δεν έχει πει κάτι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου