Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αποστόλης Τότσικας: «Το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας»

«Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο», λέει ο Αποστόλης Τότσικας.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Αποστόλης Τότσικας. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το βέτο που θέτει στις παραστάσεις, την σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη και το ελληνικό #Metoo.

«Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μια αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ‘ή αυτός ή εγώ’ και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο. Με όποιους συνεργάστηκα, τούς έλεγα πως στην επόμενη δουλειά θα ήθελα να μου δώσουν έναν διαφορετικό ρόλο. Δε θα πέσω και στα πατώματα επειδή έχω καλή εμφάνιση», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Αποστόλης Τότσικας είπε στη συνέχεια: «Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλυτής στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».

«Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μας κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα ‘ξέχασέ το’. Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω», είπε επίσης ο Αποστόλης Τότσικας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου