Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό που δεν έκανε στο ΣΕΗ

«Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τα περιστατικά παρενόχλησης που είχε βιώσει.

«Απέχω 13 χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Μαρία η άσχημη” παίζεται όμως συνέχεια και είναι σαν να μην απέχω τελικά. Έφυγα για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη οικειότητα. Η Αλίκη είχε πάρα πολλές ανασφάλειες. Ήταν μια φυσιολογική γυναίκα, αλλά είχε ένα τεράστιο βάρος να είναι ακόλουθη του μύθου, του σταρ που είχε δημιουργήσει. Την ενδιέφερε να φύγει με μια μεγάλη επιτυχία, την ενδιέφερε να φύγει σαν πυροτέχνημα. Έτσι, ξαφνικά, χωρίς να τη δούμε να μεγαλώνει. Και πια στη Θεσσαλονίκη ήταν πάρα πολύ κίτρινη, το χρώμα της είχε αλλοιωθεί, είχε πυρετούς».

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Στο πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που μου συνέβη το είχα πει στον σκηνοθέτη. Και απλά απομάκρυναν αυτόν τον άνθρωπο από τα καθήκοντά του, ως βοηθός σκηνοθέτη».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη συνέχισε για το συγκεκριμένα θέμα: «Το άλλο περιστατικό, όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ διότι φοβόμουν μη σταματήσω από το θέατρο. Δεν θέλω να το πω γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ. Θα το έκανα αν υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες μαζί. Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου. Ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, επαγγελματίας, που τον εμπιστευόμουν και κάναμε παρέα. Η αντίδρασή μου ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το όνομά του έχει εμπλακεί ελάχιστα σε όλα αυτά που ακούμε».

«Μου έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και στην ενήλικη ζωή μου. Φοβόμουν ότι δεν θα βρω το δίκιο μου. Όταν το συζητούσα με γυναίκες συναδέλφους, μεγαλύτερες από μένα, η αντίδρασή τους ήταν “και τι έγινε;” ή “αχ, είσαι συναισθηματική και δεν θα κάνεις καριέρα”», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου