Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Η πόλη ξύπνησε σε πέπλο ομίχλης

«Εξαφανίστηκαν» κτήρια - Δείτε φωτογραφίες

Πέπλο ομίχλης έχει σκεπάσει τη Θεσσαλονίκη σε πολλά σημεία της πόλης, με τα πλάνα από τη συμπρωτεύουσα να θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. 

Η ομίχλη «εξαφάνισε» κτήρια όπως αυτό του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού επί της Μοναστηρίου, αλλά και τους φωτεινούς σηματοδότες, στον Βαρδάρη αναφέρει το grtimes.gr.

Τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, με τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί προκειμένου να μην προκληθούν ατυχήματα.

Χθες (02.11) o Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για πυκνές ομίχλες σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας το επόμενο τριήμερο και κατά τόπους αυξημένη υγρασία και ζέστη. Η θερμοκρασία, σε συνδυασμό με την υγρασία, θα μειώσουν την ορατότητα στα κεντρικά και στα βόρεια της χώρας, ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη, αν και ο ήλιος θα είναι «ακριβοθώρητος».

«Προσοχή στις τοπικά πυκνές ομίχλες το επόμενο τριήμερο κατά τη διάρκεια της νύχτας και τι πρωινές ώρες!», ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στο Facebook με το φαινόμενο να διαρκεί μέχρι και την Παρασκευή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου