Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;»

Η απάντηση που δεν έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ωστόσο, η τελευταία ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος φάνηκε να μην του αρέσει και πολύ.

«Μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελες να κάνεις ένα remake με τον Γιώργο και τον Σάκη;», ρώτησε ο Γρηγόρης Μπάκας και ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε: «Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ»;

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει ένα σχόλιο. «Η απάντηση υπάρχει. Γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, είναι παρουσιαστής. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται περισσότερο ερωτήσεις στον Μαυρίδη. Δεν θεωρείται ο Γιώργος Μαυρίδης παρουσιαστής. Ο Τανιμανίδης όμως θεωρείται παρουσιαστής και γι’ αυτό τον λόγο προφανώς γίνεται αυτή η ερώτηση.

Ο Μαυρίδης με τα χρόνια έχει αποδείξει με τις πράξεις τους και με αυτά που έχει κάνει, έχει αποδείξει ποιος είναι. Είναι ένα παιδί πολύ καλό, αυτά που λέει τα πιστεύει, έχει τεράστιο έργο στη Θεσσαλονίκη και δεν είναι η ψωνάρα που λέει είμαι παρουσιαστής», είπε η Φαίη Σκορδά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου