Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα – «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Δεν μάσησε ο Γιώργος Λιανός τα λόγια του στον ραδιοφωνικό αέρα!

Σε ένα πρωινό ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 την Πέμπτη. 

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορονοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα αναμεταδόθηκε στο Happy Day.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου