Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Χαλασμός Λιάγκα – Σκορδά για Βανδή και Ντέμη: «Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό»

"Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς!", είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου. 

Μαζί τους ήταν και ο πολύ καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης το ίδιο βράδυ που η Δέσποινα βρισκόταν στην πόλη για να απολαύσει την Άννα Βίσση.

Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο. Το ρεπορτάζ που είχε η Φαίη Σκορδά, όμως, έλεγε άλλα. Κάπως έτσι άρχισε μια έντονη διαφωνία μεταξύ των δύο…

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου