Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Χρήστος Κυριαζής: Η Βάνα Μπάρμπα «λυγίζει» στο φευγιό του καλλιτέχνη

"Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα" δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα επέλεξε η Βάνα Μπάρμπα να πει το «ύστατο χαίρε» στον δημοφιλή καλλιτέχνη με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή».

«Τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή την γυναίκα, την Σοφία. Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Ένα λαμπερό μυαλό, ένας μεγάλος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος» πρόσθεσε με σπαραγμό η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Αυτή η εποχή όμως καμιά φορά τους ανθρώπους αυτούς τους εξοβελίζει, τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους υποδεέστερους και πιο δεύτερους και τρίτους».

Βαθιά συγκινημένη η Βάνα Μπάρμπα για το φευγιό του καλλιτέχνη. «Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου