Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν ξέρω αν ο Άρης Σερβετάλης είναι του μεγέθους του Δημήτρη Χορν»

"Δεν ξέρω αν έχει φτάσει σε αυτό το μέγεθος του Χορν για να μπορεί να πει αποφασίζω και διατάζω", λέει ο Φίλιππος Σοφιανός.

Για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να εγκαταλείψει την παράσταση Ρινόκερος, μίλησε και ο Φίλιππος Σοφιανός στο Πρωινό.

«Το 1960, ο έξοχος Δημήτρης Χορν είχε δικαίωμα να βγει ένα βράδυ στην πλατεία έξω και να πει κύριοι σταματάω την παράσταση,

δεν μπορώ να παίξω άλλο, σας κοροϊδεύω. Το έκανε και οι άνθρωποι το δεχόντουσαν. Δεν ξέρω αν ο κ. Σερβετάλης είναι του μεγέθους του Δημήτρη Χορν, να αποφασίσει μόνος του για μία παράσταση. Γιατί το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα και εμπλέκει πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω ότι αυτό εμπεριέχει μία έπαρση μέσα και δεν συνάδει με το μέγεθος του ηθοποιού», ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός και συνέχισε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ανέφερα τον Δημήτρη Χορν. Από μεγάλους και σπουδαίους ανθρώπους θα μπορούσαμε να ανεχτούμε και ιδιοτροπίες και τα πάντα γιατί το ταλέντο τους ήταν πέρα από τους ορίζοντες που ξέραμε. Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας καλός ηθοποιός αποδεδειγμένα χωρίς καμία αντίρρηση και χωρίς καμία αμφισβήτηση επ’ αυτού. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει σε αυτό το μέγεθος του Χορν για να μπορεί να πει αποφασίζω και διατάζω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου