Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελα να μου εξηγήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος σε τι έφταιξα»

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βογιατζής στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε μια σπάνια και επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Βογιατζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον Τόλη Βοσκόπουλο και την απρόσμενη διακοπή στη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Κάποια στιγμή, όταν χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη την Ζωίτσα, δεν ξέρω τι συνέβη και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί».

«Δηλαδή έφυγε από την ζωή και λυπηθήκαμε πάρα πολύ έτσι όπως έφυγε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε. Μόνο μια φορά είχαμε μιλήσει, όταν πια ήταν με την Γκερέκου, στου Ψυρρή συναντηθήκαμε και είπαμε μια καλησπέρα πολύ τυπικά».

«Ήθελα κάποια στιγμή, του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιο λόγο… Σε τι έφταιξα… Για να το παραδεθχώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Ποτέ μου δεν το έχω καταλάβει. Τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ τον Τόλη» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο βραδινό talk show με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου