Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του 5ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών στις 17 Οκτωβρίου. 

Όπως δήλωσε ο πατέρας του άτυχου νεαρού, Βασίλης Γεωργαντάς, στο Newsbeast «το παιδί μου κατέληξε σήμερα το πρωί, δεν άντεξε, ήταν από την αρχή μία δύσκολη μάχη».

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ένας 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος και ένας 27χρονος.

Τι είχε πει στο Newsbeast ο πατέρας του 27χρονου λίγο μετά το τραγικό περιστατικό

Η κατάσταση των δύο τραυματιών ήταν από την πρώτη στιγμή κρίσιμη. Και οι δύο νέοι νοσηλεύονταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Τραγικό και πικρό το γεγονός πως κανείς από τους δύο νέους δε συμμετείχε εκείνη τη στιγμή στον αγώνα. Ο 27χρονος προτετοιμαζόταν για να μπει στον αγώνα λίγο αργότερα και ο 16χρονος ήταν στο τιμ της υποστηρικτικής ομάδας του αδελφού του, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα.

Όπως είχε πει στο Newsbeast o πατέρας του 27χρονου οδηγού, Βασίλης Γεωργαντάς: «Ο γιος μου ασχολείται πολλά χρόνια με το motocross, από παιδί. Δεν είδα τι έγινε και δεν γνωρίζω από κανόνες ασφαλείας αλλά είχε όντως πολλή λάσπη κάτω η πίστα. Είναι δύσκολα πολύ το παιδί μου. Είναι σε καταστολή, έχει κάνει ένα χειρουργείο και πολύ πιθανό να κάνει και δεύτερο. Όλα του τα χτυπήματα είναι στο κεφάλι, στο υπόλοιπο σώμα δεν έχει τίποτα. Τα πολλά αυτά χρόνια που ασχολείται με τους αγώνες δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα. Άλλωστε αυτή τη φορά δεν έτρεχε καν όταν του συνέβη αυτό που του συνέβη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου