Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε πρώτη φορά τι πραγματικά είχε συμβεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

"Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση.

 Τώρα αν μετά είπε καμια χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό" δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε για τον λόγο που προέκυψε η παρεξήγησή του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πως τελικά λύθηκε.

«Ειδικά για την Ελισάβετ θέλω να πω πόσο με ταλαιπώρησε κι εμένα αυτό που ήθελα να κάνω. Το είπα και στην Ελισάβετ το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί την στενοχώρησα, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε . Όταν έγραφα την Εθνική Ελλάδος, τον ρόλο της Φρόσως που έπαιξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει. Ξεκίνησα να την γράφω το 2011-201 κι ήταν  πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, στρουμπουλή, που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία με την άνοδο του φασισμού, στο οποίο δεν αντιδρούσε και κανείς, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου ότι κάτι πρέπει να πω» είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ξαφνικά αυτός ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μία παχουλή που να πέφτει στο  πάγο και να μην τα πηγαίνει καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άνδρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, αυταρχικός και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωττη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη και καταπιεσμένη. Είδα πως αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι τόσο σαρωτική προσωπικότητα και δεν μου ταίριαζε σαν physic, ότι θα καταπιεστεί τόσο και θα την χτυπά ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω, ντρεπόμουν πάρα πολύ. Τομ κατάλαβε. Υπεκφυγές, όταν είμαστε σε μία δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και τι να πούμε, ώσπου είπε εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση.

Δειτε το βιντεο εδω

Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμια χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο.. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις» συμπληρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου