Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η αποκάλυψη της σeξουαλικότητας σε απελευθερώνει»

"Η πολιτική ορθότητα θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, γιατί φτιάχτηκε όχι για να μας εμποδίσει να κάνουμε πράγματα, αλλά για να προστατέψει κάποιους", λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για πολλά. «Έδωσα μια μάχη για την ελευθερία μου, να μπορώ να λέω τα πιστεύω μου», δήλωσε ο γνωστός δημιουργός και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής άποψη στην παρούσα φάση, νομίζω όμως ότι στο πέρασμα του χρόνου δικαιώνομαι πάντοτε. Έχω πει κάποια πράγματα χρόνια πριν, που κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι να τα ακούσουν και τώρα λίγο τα αντιμετωπίζουν αλλιώς.

Νομίζω στην τηλεόραση η άποψη μου δεν είναι πολύ δημοφιλής, στην κοινωνία όμως είναι. Νομίζω όμως ότι πολλές φορές η κοινωνία με την τηλεόραση δεν συμβαδίζουν».

Για την πολιτική ορθότητα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε: «Είναι καλό να λέμε το σωστό αλλά είναι ακόμα καλύτερο να πιστεύουμε το σωστό και το πολύ πολύ καλύτερο είναι να το νιώθεις, να βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο που ήρθε εδώ πέρα να μας απειλήσει και να μας απαγορεύσει να κάνουμε πράγματα. Η πολιτική ορθότητα θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, γιατί φτιάχτηκε όχι για να μας εμποδίσει να κάνουμε πράγματα, αλλά για να προστατέψει κάποιους.

Ακόμα και όταν την επιβάλλουμε, πρέπει με ένα νοιάξιμο να την επιβάλλουμε σε αυτόν που δεν την τηρεί, όχι με το να τον πετροβολήσουμε ούτε να του ευχόμαστε κατάρες. Να είμαστε αυστηροί, να τον φέρουμε μπροστά στο λάθος του, αλλά είπα αυστηροί, όχι άγριοι, όχι βάναυσοι».

«Με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να πρέπει να είμαι πάρα πολύ διπλωμάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η αποκάλυψη της σeξουαλικότητας είναι σημαντικό, σε απελευθερώνει σίγουρα. Όταν έχεις αποδεχθεί τη σeξουαλικότητα και μιλήσεις γι’ αυτήν, μετά δεν είναι πια αγώνας είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος, πολύ απλά, εύκολα. Δεν χρειάζεται ούτε δάχτυλο να κουνήσεις, ούτε να υψώσεις τη φωνή, ούτε τίποτα. Πολύ απλά λες… εγώ παιδιά νομίζω αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου