Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Καραμίχος: «Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας»

"Έχω δει τι σημαίνει πραγματική δυσκολία. Αυτές που ζούμε εδώ είναι πρωτοκλασάτες" τόνισε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να επιστρέψει μόνιμα από την Αμερική, τη σχέση με τον γιο του καθώς και τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση με την κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμεινα εννέα χρόνια στο Λος Άντζελες και με έκανε να γυρίσω αρχικά ο «Ήλιος» καθώς και το γεγονός ότι ξαφνικά ήχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική. Στην αρχή εκεί ήταν δύσκολα οικονομικά. Όταν άρχισα να διδάσκω, είχα μόνο ένα μάθημα την εβδομάδα και δεν έφτανε για να καλύψει τα πάρα πολύ υψηλά έξοδα. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ούτε ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς. Έχω δει τι σημαίνει πραγματική δυσκολία. Αυτές που ζούμε εδώ είναι πρωτοκλασάτες δυσκολίες».

«Πέρσι ήρθε από την Αμερική και ο γιος μου. Ήρθαν, επέμενε η μαμά του να μείνουν και πάντα εδώ προτιμούσε να βρίσκεται. Είναι ενθουσιασμένος εδώ. Με την μητέρα του δεν είμαστε μαζί πια αλλά κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι ευτυχισμένος ο μικρός».

«Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας για άσχετους εξωτερικούς λόγους. Τώρα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλά μαζί, κάνουμε πολύ καλή παρέα. Το καλοκαίρι περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζί και πρόσφατα πήγα στη Δανία που έχει μετακομίσει με τον καλό της» συμπλήρωσε, επίσης, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου