Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Καρκάς κατά Ζέτας Δούκα: «Δε μπορείς να βγαίνεις με ύφος βιασμένης και να λες ότι σου πέταξαν καρέκλα»

«Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα», λέει ο Γιώργος Καρκάς.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καρκάς. Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ μίλησε κατά της Ζέτας Δούκα για την δημόσια εξομολόγησή της για τον Γιώργο Κιμούλη στο «Πάμε Δανάη».

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσε», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Γιώργος Καρκάς είπε στη συνέχεια: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορονοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν έτσι ώστε να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι».

«Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες πολλές συνεντεύξεις για να πουν ποια είναι η προσωπική τους άποψη για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δηλαδή, δουλειές δεν έχετε;», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Καρκάς.

Για τη Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Καρκάς είπε: «Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της κυρίας Μπεκατώρου… Αναφέρομαι στη Ζέτα Δούκα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Έχει προφυλακιστεί όποιος είναι να προφυλακιστεί. Αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε και περιμένουμε τα δικαστήρια» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καρκάς,

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου