Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τον πατέρα του προπονητή που συνελήφθη – «Είναι εξοργιστικό, απαράδεκτο»

«Αλλά αν δεν μπορεί να το ελέγξει, ας πάει να το κόψει ή ας πάει σε ένα ψυχολόγο», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο Live News μίλησε ο πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονιών, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες τους.

Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες. Πόσο να αντισταθεί;», είπε ο πατέρας του προπονητή και εξόργισε τον παρουσιαστή. Και όχι μόνο τον παρουσιαστή, αλλά πάρα πολύ κόσμο που άκουσε αυτές τις δηλώσεις.

«Αυτά που λέει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη του πατέρα να δικαιολογήσει το γιο του. Αλλά αν δεν μπορεί να το ελέγξει, ας πάει να το κόψει ή ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Αυτό που λέει είναι εξοργιστικό, ότι είναι ένα νέο παιδί με ορμές και του την πέφτουν μανάδες και παιδιά. Τι πράγματα είναι αυτά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τα ομορφόπαιδα έχουν δικαίωμα να τα φτιάχνουν με 14χρονα; Τι λογική είναι αυτή; Τη ζωή των κοριτσιών δεν την έχει καταστρέψει; Εγώ να δεχτώ ότι το 14χρονο ερωτεύτηκε τον καθηγητή. Ο καθηγητής δεν μπορεί να αντισταθεί; Εάν δεν μπορεί να το ελέγξει να πάει σε έναν ειδικό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου