Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Λιβάνης: «Η αλήθεια είναι αυτή που λέμε τώρα»

"Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για εμένα, από την στιγμή που εγώ συμπονούσα τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται. 

Όλο αυτό με κρατούσε σπίτι μου" δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τον ντόρο που είχε γίνει με τον ίδιο κατά την διάρκεια της συμμετοχής της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor.

Ο τραγουδιστής χωρίς να κατονομάζει, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα σε καμια περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο.

Από εκεί και πέρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ και δεν με πείραξε ποτέ.

 Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ ήμουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα πως βάλλομαι από κάπου.

Εμένα μου αρέσει η αλήθεια κι η αλήθεια είναι αυτά που λέμε τώρα. Όλοι κάπως ξεκινούν στο πως να τους γνωρίσει ο κόσμος. Είμαι οκτώ χρόνια σε αυτήν την δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για εμένα… Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να μιλούσα. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για εμένα, από την στιγμή που εγώ συμπονούσα τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται. Όλο αυτό με κρατούσε σπίτι μου.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου