Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Γλυκά Νερά – Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν είχα εξωσυζυγική σχέση – Εξοργίστηκε η Σκορδά

Οι δηλώσεις του συζυγοκτόνου από τη φυλακή και το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Δηλώσεις τόσο για τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παράλληλη σχέση όσο και για τη φωτογραφία του σε βιβλίο έκανε ο συζυγοκτόνος. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θέλει να επηρεαστεί η οικογένειά του, προκαλώντας την οργή της Φαίης Σκορδά.
«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Πρόσθεσε ακόμα ότι: «Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσα γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

«Ποια οικογένεια; Θέατρο του παραλόγου»
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συζυγοκτόνου η Φαίη Σκορδά ξέσπασε, λέγοντας «ποια οικογένεια, θέατρο του παραλόγου;». Και συνέχισε «ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου;».


«Από το εξώφυλλο του βιβλίου; Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς του; Καταλαβαίνουμε ότι και οι δικές τους ζωές καταστράφηκαν. Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς; Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει» ανέφερε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου