Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η γυμνή πόζα της Heidi Klum στην Αθήνα που «έριξε το Instagram»

 

Το super model βρίσκεται στην Ελλάδα για γυρίσματα του «Germany's Next Top» και οι αναρτήσεις της «έβαλαν φωτιά» στο Instagram.

To διάσημο μοντέλο δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, «βάζοντας φωτιά» στους 8.7 εκατομμύρια ακόλουθούς της. Η Klum ποζάρει σχεδόν ολόγυμνη στο κρεβάτι, φορώντας μόνο ένα μαύρο bralette. Η 48χρονη καλλονή έχει πάνω στο κορμί της ένα πιάτο και δείχνει να απολαμβάνει αμέριμνη το φραουλένιο γλυκό της.

Μπορεί το top model να μην έβαλε τοποθεσία στην επίμαχη φωτογραφία ωστόσο όλα δείχνουν πως η καυτή πόζα είναι στο δωμάτιο που διαμένει όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Heidi Klum δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες από την Μύκονο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η Heidi Klum είναι στη χώρα μας για τα γυρίσματα του Γερμανικού «Next Top Model» και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια μίας από τις δοκιμασίες που καλούνται τα μοντέλα να διαγωνιστούν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού. Το 48χρονο μοντέλο-επιχειρηματίας δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την παραμονή της στην Ελλάδα. Η Klum δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες, διαφημίζοντας έτσι την χώρα μας στους εκατομμύρια followers της.

Το μοντέλο και η τραγουδίστρια ένωσαν τις δυνάμεις τους και πόζαραν σε backstage video το οποίο πόσταρε αργότερα η Klum στο Ιnstagram.

 Η Kylie Minogue θα κάνει guest εμφάνιση σε επεισόδιο του Γερμανικού ριάλιτι μοντέλων.

Όλα τα tips για να αποκτήσεις το κορμί της Heidi Klum- Η διατροφή της

Η Heidi ξεκινάει τα πρωινά της με ένα smoothie. Κρατάει όλα τα υλικά κομμένα στο ψυγείο της, οπότε το μόνο που έχει να κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να τα ρίξει στο μπλέντερ και να απολαύσει το υγιεινό ρόφημά της. Για μεσημεριανό γεύμα, η Heidi επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη (όπως γαλοπούλα, τόνο ή κοτόπουλο) με λαχανικά. Γενικά, αποφεύγει τους υδατάνθρακες - επομένως όταν είναι στο πλατό, επιλέγει τις πιο πλούσιες σε πρωτεΐνη επιλογές. 


Το βραδινό είναι πολύ παρόμοιο με το μεσημεριανό της γεύμα. Όσον αφορά τα σνακ, η Heidi μπορεί να επιλέξει ένα βραστό αυγό ή να πιει τον αγαπημένο της πράσινο χυμό, έναν συνδυασμό βιολογικού σπανακιού, αγγουριού, λάχανου και μισού καρότου. Για επιδόρπιο, το μοντέλο προτιμά το παγωτό σορμπέ, γιαούρτι ή μαύρη σοκολάτα.


Πηγή κεντρικής: @heidiklum

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου